Fr

QUARTZ-Lijn

Bandeauquartz 

Quartz01 07Quartz famille     Porte quartz01 duo 1           Porte quartz01 vue cote

 

Onze QUARTZ-lijn bevat modules voor binnen van het type “enkele deur” (inbrengen en uithalen van de post langs de voorzijde) met een behuizing in elektroverzinkt staal (8/10 mm) en een stevig deurtje in massief TRESPA 13 mm dik.  Alle brievenbussen zijn voorzien van een slot met twee sleutels en een naamplaatje dat door een kliksysteem eenvoudig te verwijderen is.  De gleuf voor de poststukken is voorzien van een geïntegreerd antidiefstalsysteem.

Wij bouwen onze brievenbusgehelen op maat, samengesteld volgens uw specifieke behoeften.  De combinaties zijn quasi onbegrensd volgens het aantal gewenste eenheden, hetzij met identieke, hetzij met verschillende afmetingen.

Onze QUARTZ-Lijn werkt op hoogtes variërend in stappen van 110 mm . Dus kunnen wij leveren in dezelfde set van verschillende hoogtes en modules bieden op basis van uw wensen verschillende volumes .

U heeft in de QUARTZ-Lijn de keuze uit verschillende groottes, waarbij de hoogte in stappen van 110 mm wijzigt.  Wij kunnen aan uw specifieke wensen voldoen door in éénzelfde geheel brievenbussen van verschillende hoogtes te integreren (bijvoorbeeld samenstelling van een geheel met kleine modules voor appartementen en een geheel met grote modules voor handelsruimtes).

Quartz ens01

Bij de plaatsing van de modules wordt de meest geschikte oplossing gekozen, in harmonie met uw inkomhall : in opbouw tegen een muur, half verzonken of volledig verzonken ingebouwd, op een kader, …

In onze QUARTZ-Lijn  zorgt de afwerking van het deurtje in massief TRESPA voor een grote  sterkte en duurzaamheid, waarbij de opening kan gekozen worden :

Quartz02 01            Quartz01 03  

                                                  hetzij verticaal van onder naar boven                                            hetzij zijdelings van links naar rechts

Hierdoor is de voorzijde maximaal toegankelijk.

De weldoordachte volumes zijn perfect geschikt voor een comfortabele en kreukvrije levering van uw poststukken, die mooi vlak over de volledige diepte uitgespreid worden, met een maximaal gebruik van de beschikbare ruimte in een minimaal volume.

De kasten van de QUARTZ-Lijn bestaan in 5 verschillende afmetingen :

QUARTZ 01 : H.110 x B.300 x D. 380 mm

QUARTZ 02 : H.220 x B.300 x D. 380 mm

QUARTZ 03 : H.330 x B.300 x D. 380 mm

QUARTZ 04 : H.220 x B.300 x D. 230 mm

QUARTZ 05 : H.330 x B.300 x D. 230 mm

Als er voldoende ruimte is in de inkomhall, dan is de module met een diepte van 380 mm uiteraard de beste keuze voor een ideale kreukvrije en veilige postbezorging, zelfs voor grote poststukken, tijdschrijften en kranten.

Bij een beperkte beschikbare ruimte in de inkomhall, kan u kiezen voor onze kasten met een diepte van 230 mm; zelfs met deze kleinere afmetingen worden uw courante poststukken nog steeds kreukvrij en veilig bezorgd.

De modules van de QUARTZ-Lijn zijn verkrijgbaar in 3 verschillende afwerkingen :

ZWARTE AFWERKING         : kast ZWART gelakt (RAL 9005) en deurtje in MASSIEF ZWART TRESPA

WITTE AFWERKING             : kast ZWART gelakt (RAL 9005) en deurtje in MASSIEF WIT TRESPA

ALUMINIUM AFWERKING   : kast ZWART gelakt (RAL 9005) en deurtje in MASSIEF ALUMINIUM TRESPA

 

Technische documentatie 1

Io box quartz lijn

Go to home01 2                  Io box logo petit final                   Go to home02 1