Fr

JADE-Lijn

 

Bandeauopale

Jade01 1Quartz famille    Jade02 2

Onze JADE-lijn bevat modules voor binnen van het type “enkele deur” (inbrengen en uithalen van de post langs de voorzijde) met een behuizing in elektroverzinkt staal (8/10 mm) en een deurtje in aluminium (15/10 mm) Alle brievenbussen zijn voorzien van een slot met twee sleutels en een naamplaatje dat door een kliksysteem eenvoudig te verwijderen is.  De gleuf voor de poststukken is voorzien van een geïntegreerd antidiefstalsysteem.

Wij bouwen onze brievenbusgehelen op maat, samengesteld volgens uw specifieke behoeften.  De combinaties zijn quasi onbegrensd volgens het aantal gewenste eenheden, hetzij met identieke, hetzij met verschillende afmetingen.

U heeft in de JADE-lijn de keuze uit verschillende groottes, waarbij de hoogte met een veelvoud van 110 mm wijzigt.  Wij kunnen in éénzelfde geheel dus brievenbussen integreren van verschillende hoogtes om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Jade ens02

Bij de plaatsing van de  modules wordt de meest geschikte oplossing gekozen, in harmonie met uw inkomhall : in opbouw tegen een muur, half verzonken of volledig verzonken ingebouwd, op een kader, …

De aluminium deurtjes van onze JADE-lijn zijn stevig uitgevoerd met het scharnier aan de bovenzijde.  Hierdoor valt het deurtje automatisch dicht, zelfs als de gebruiker het niet met de sleutel afsluit !  Uw inkomhall behoudt steeds een net en verzorgd uitzicht met dichte deurtjes !

Jade02 4  Verticale opening

Voor de afwerking van de deurtjes heeft u de keuze tussen een standaard afwerking in geanodiseerd ALU NATUREL, of een gelakte afwerking in een RAL kleur naar keuze (*)

 

(*) meer dan 200 verschillende kleuren verkrijgbaar. zie hier Nuancier ral 1

Bij het ontwerp van alle  kasten is veel aandacht besteed aan de vlotte toegang om in een zo klein mogelijk volume, zoveel mogelijk post netjes te kunnen ontvangen.

De kasten van de JADE-lijn zijn verkrijgbaar in 5 verschillende afmetingen :

JADE 01 : H.110 x L.300 x D. 380 mm

JADE 02 : H.220 x L.300 x D. 380 mm

JADE 03 : H.330 x L.300 x D. 380 mm

JADE 04 : H.220 x L.300 x D. 230 mm

JADE 05 : H.330 x L.300 x D. 230 mm

Als er voldoende ruimte is in de inkomhall, dan is de module met een diepte van 380 mm uiteraard de beste keuze voor een ideale kreukvrije en veilige postbezorging, zelfs voor grote poststukken, tijdschrijften en kranten.

Bij een beperkte beschikbare ruimte in de inkomhall, kan u kiezen voor onze kasten met een diepte van 230 mm; zelfs met deze kleinere afmetingen worden uw courante poststukken nog steeds kreukvrij en veilig bezorgd.

 

De kasten van de JADE-lijn zijn verkrijgbaar in meer dan 200 verschillende kleuren :

ALU NATUREL AFWERKING : kast ZWART gelakt (RAL 9005) en deurtje in NATUREL geanodiseerd ALU

RAL .... KLEUR AFWERKING : kast in RAL .... gelakt en deurtje in RAL .... gelakt naar keuze

Technische documentatie 1

Io box jade lijn

Go to home01 2                  Io box logo petit final                   Go to home02 1