Fr

OPALE-Lijn

Bandeaujade

 

Jade01      Opale            Opale02 corps        Opale02 porte

Onze OPALE-lijn bevat modules voor binnen van het type “enkele deur” (inbrengen en uithalen van de post langs de voorzijde) met een behuizing in elektroverzinkt staal (8/10 mm) en een deurtje in aluminium (15/10 mm).  Alle brievenbussen zijn voorzien van een slot met twee sleutels en een naamplaatje dat door een kliksysteem eenvoudig te verwijderen is.  De gleuf voor de poststukken is voorzien van een geïntegreerd antidiefstalsysteem (open ruimte boven het deurtje).

Wij bouwen onze brievenbusgehelen op maat, samengesteld volgens uw specifieke behoeften.  De combinaties zijn quasi onbegrensd volgens het aantal gewenste eenheden, hetzij met identieke, hetzij met verschillende afmetingen.

U heeft in de OPALE-lijn de keuze uit verschillende groottes, waarbij de hoogte in stappen van 165 mm wijzigt.  Wij kunnen aan uw specifieke wensen voldoen door in éénzelfde geheel brievenbussen van verschillende hoogtes te integreren.

Opale ens02

Bij de plaatsing van de  modules wordt de meest geschikte oplossing gekozen, in harmonie met uw inkomhall : in opbouw tegen een muur, half verzonken of volledig verzonken ingebouwd, op een kader, …

De aluminium deurtjes van onze OPALE-lijn zijn stevig uitgevoerd met een verticale opening van onder naar boven.  Hierdoor valt het deurtje automatisch dicht, zelfs als de gebruiker het niet met de sleutel afsluit !  Uw inkomhall behoudt steeds een net en verzorgd uitzicht met dichte deurtjes !

Jade0 022  Verticale opening

De deurtjes in aluminium plaat, die u verticaal van onder naar  boven opent, kan u standaard laten afwerken in geanodiseerd ALU NATUREL, ofwel kiezen voor een gelakte afwerking in een RAL kleur naar keuze (*)

(*) meer dan 200 verschillende kleuren verkrijgbaar. Zie hier Nuancier ral 1

De weldoordachte volumes zijn perfect geschikt voor een comfortabele en kreukvrije levering van uw poststukken, die mooi vlak over de volledige diepte uitgespreid worden, met een maximaal gebruik van de beschikbare ruimte in een minimaal volume.

De kasten van de OPALE-lijn zijn verkrijgbaar in 4 verschillende afmetingen :

OPALE 01 : H.165 x L.300 x D. 380 mm

OPALE 02 : H.330 x L.300 x D. 380 mm

OPALE 03 : H.165 x L.300 x D. 230 mm

OPALE 04 : H.330 x L.300 x D. 230 mm

Als er voldoende ruimte is in de inkomhall, dan is de module met een diepte van 380 mm uiteraard de beste keuze voor een ideale kreukvrije en veilige postbezorging, zelfs voor grote poststukken, tijdschrijften en kranten.

Bij een beperkte beschikbare ruimte in de inkomhall, kan u kiezen voor onze kasten met een diepte van 230 mm; zelfs met deze kleinere afmetingen worden uw courante poststukken nog steeds kreukvrij en veilig bezorgd.

De kasten van de OPALE-lijn zijn verkrijgbaar in meer dan 200 verschillende kleuren :

ALU NATUREL AFWERKING : kast ZWART gelakt (RAL 9005) en deurtje in NATUREL geanodiseerd ALU

RAL .... KLEUR AFWERKING : kast in RAL .... gelakt en deurtje in RAL .... gelakt naar keuze

 

Technische documentatie 1

Io box opale lijn

Go to home01 2                  Io box logo petit final                   Go to home02 1