Fr

CHRISTAL Lijn

Bandeauchristal

              Cc1 1   Cc2 1    

Onze CHRISTAL lijn bevat modules voor binnen van het type “dubbele deur” (inbrengen van de post aan de voorzijde, en uithalen van de post langs de achterzijde)

Christal001 petite

De voorzijde langs buiten 12

Een brievenbussengleuf in geprofileerd aluminium, een naamplaathouder die langs binnen bevestigd is en eenvoudig kan vervangen worden.  Deze houder is perfect geïntegreerd in de 2 voorplaten (dikte 4mm en 2 mm), zodat een verfijnde afwerking ontstaat.

 

Christal004 petite bis

Het lichaam (of de kast) van de module 3

De kast is uit elektroverzinkte staalplaat 08/10 mm dik, gelakt in een RAL kleur naar keuze, met een geïntegreerd antidiefstalsysteem aan de voorzijde dat voor een maximale beveiliging zorgt.

Christal002 petite bis

De achterzijde langs binnen 4

Viat een aluminium deurtje, gelakt in een RAL kleur naar keuze, dikte 15/10 mm, kan u uw post gemakkelijk en comfortabel uitnemen.  Dit binnendeurtje wordt afgesloten met een slotje met twee sleutels en is ook voorzien van een van binnenuit vervangbaar naamplaathouder.

Christal003 petite bis

 

BEZORGING              -              BEWARING            -          UITNAME

Christal plan 4

Wij bouwen onze brievenbusgehelen op maat, samengesteld volgens uw specifieke behoeften.  De combinaties zijn quasi onbegrensd volgens het aantal gewenste eenheden, hetzij met identieke, hetzij met verschillende afmetingen.

U heeft in de CHRISTAL-lijn de keuze uit verschillende groottes, waarbij de hoogte in stappen van 110 mm of 165 mm wijzigt.  Wij kunnen aan uw specifieke wensen voldoen door in éénzelfde geheel brievenbussen van verschillende hoogtes te integreren.

Bij de plaatsing van de  modules wordt de meest geschikte oplossing gekozen, in harmonie met uw inkomhall : in een kader, vaste plaatsing naast de ingangsdeur (geplaatst zoals een glaspaneel) of ingewerkt in de gevel.

De aluminium deurtjes en de brievenbusklep van onze CHRISTAL-lijn zijn stevig uitgevoerd met een verticale opening van onder naar boven.  Hierdoor valt het deurtje automatisch dicht, zelfs als de gebruiker het niet met de sleutel afsluit !  Uw inkomhall behoudt steeds een net en verzorgd uitzicht met dichte deurtjes !

Voor een perfect design is de voorzijde samengesteld uit twee aluminiumplaten : een binnenplaat van 4mm en een buitenplaat van 2mm, waarin de klep van elke module volledig geïntegreerd is !  De voorzijde is steeds maatwerk, afgestemd op uw noden.

De deurtjes in aluminium plaat, die u verticaal van onder naar  boven opent, kan u laten afwerken afwerking in een RAL kleur naar keuze (*)

(*) meer dan 200 verschillende kleuren verkrijgbaar. zieNuancier ral

De weldoordachte volumes zijn perfect geschikt voor een comfortabele en kreukvrije levering van uw poststukken, die mooi vlak over de volledige diepte uitgespreid worden, met een maximaal gebruik van de beschikbare ruimte in een minimaal volume.

 

De modules van de CHRISTAL lijn zijn beschikbaar in 6 verschillende volumes :

CHRISTAL 01 : H.110 x B.300 x D. 380 mm

CHRISTAL 02 : H.165 x B.300 x D. 380 mm

CHRISTAL 03 : H.220 x B.300 x D. 380 mm

CHRISTAL 04 : H.330 x B.300 x D. 380 mm

CHRISTAL 05 : H.220 x B.300 x D. 230 mm

CHRISTAL 06 : H.330 x B.300 x D. 230 mm

Als er voldoende ruimte is in de inkomhall, dan is de module met een diepte van 380 mm uiteraard de beste keuze voor een ideale kreukvrije en veilige postbezorging, zelfs voor grote poststukken, tijdschrijften en kranten.

Bij een beperkte beschikbare ruimte in de inkomhall, kan u kiezen voor onze kasten met een diepte van 230 mm; zelfs met deze kleinere afmetingen worden uw courante poststukken nog steeds kreukvrij en veilig bezorgd.

De modules van de CHRISTAL lijn zijn beschikbaar in meer dan 200 verschillende afwerkingen :

Afwerking in RAL… : kast gelakt in RAL… (naar keuze) en voorzijde en deurtjes in aluminium gelakt in RAL… (naar keuze)

Technische documentatie 1

Io box christal lijn

Go to home01 2                  Io box logo petit final                   Go to home02 1