Fr

AMBRE-Lijn

Bandeaube02

 

Onze AMBRE-lijn bevat modules voor buiten van het type “enkele deur” (inbrengen en uithalen van de post langs de voorzijde) met een behuizing in R.V.S.-staal (10/10 mm) gelakt en een deurtje in aluminium (15/10 mm) gelakt.  Alle brievenbussen zijn voorzien van een slot met twee sleutels en een naamplaatje dat door een kliksysteem eenvoudig te verwijderen is. 

De gleuf voor de poststukken is voorzien van een geïntegreerd antidiefstalsysteem. Elke deur bevat een klep in gelakt geëxtrudeerd aluminium profiel met een dikte 2 mm.

Ambre01 01 1        Ambre02 04 2      Ambre03 01 1

Wij bouwen onze brievenbusgehelen op maat, samengesteld volgens uw specifieke behoeften.  De combinaties zijn quasi onbegrensd volgens het aantal gewenste eenheden, hetzij met identieke, hetzij met verschillende afmetingen.

U heeft in de AMBRE-lijn de keuze uit verschillende groottes, waarbij de hoogte met een veelvoud van 150 mm of 380 mm wijzigt.  Wij kunnen in éénzelfde geheel dus brievenbussen integreren van verschillende hoogtes om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Bij de plaatsing van de modules wordt de meest geschikte oplossing gekozen, in harmonie met uw gebouw : in opbouw tegen een buitenmuur, half verzonken of volledig verzonken ingebouwd, op een kader om buiten te plaatsen, op een boog om in de grond te betonneren, …

Ambre3 nl

 

De aluminium deurtje van onze AMBRE-lijn is stevig uitgevoerd. De laterale opening van links naar rechts is voorzien. De maximale deuropening maakt een eenvoudige herstel

Ambre02 04 1                             Ambre01 01 2

Voor de afwerking van de deurtjes heeft u de keuze tussen een standaard afwerking in ALU gelakt RAL …. (*), of gelakt afwerking in TIGER kleur naar keuze (**)

 

(*) meer dan 200 verschillende kleuren verkrijgbaar. Zie hier Nuancier ral 2

(**) meer dan 20 verschillende kleuren verkrijgbaar. Zie hier    Nuancier tiger petit

 

Ambre02 12

Bij het ontwerp van alle kasten is veel aandacht besteed aan de vlotte toegang om in een zo klein mogelijk volume, zoveel mogelijk post netjes te kunnen ontvangen.

Voorzien voor buiten … Onze AMBRE-lijn biedt ook een optie met kast voor parlofoon of videofoon geïntegreerd in het geheel. Volgens uw gewenst, een uitsnijding voor elektrische apparaat is voorzien of met basiselementen (beldruknoppen en naamhouders).

Ambre groupe nl

De kasten van de AMBRE-lijn zijn verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen :

AMBRE 01 : H.150 x B.300 x D. 380 mm

AMBRE 02 : H.300 x B.300 x D. 380 mm

AMBRE 03 : H.380 x B.300 x D. 150 mm

 

 

Technische documentatie 1

Io box ambre lijn

Go to home01 2                  Io box logo petit final                   Go to home02 1