Fr

TOPAZE-Lijn

Bandeautopaze

Topaze01 03          Boites topaze          

Onze TOPAZE-lijn bevat modules voor binnen van het type “enkele deur” (inbrengen en uithalen van de post langs de voorzijde) met een behuizing in elektroverzinkt staal (8/10 mm) en een stevig deurtje in massief TRESPA 13 mm dik.  Alle brievenbussen zijn voorzien van een slot met twee sleutels en een naamplaatje dat door een kliksysteem eenvoudig te verwijderen is.  De gleuf voor de poststukken is voorzien van een geïntegreerd antidiefstalsysteem (opening boven het deurtje).

Wij bouwen onze brievenbusgehelen op maat, samengesteld volgens uw specifieke behoeften.  De combinaties zijn quasi onbegrensd volgens het aantal gewenste eenheden, hetzij met identieke, hetzij met verschillende afmetingen.

U heeft in de TOPAZE-lijn de keuze uit verschillende groottes, waarbij de hoogte in stappen van 165 mm wijzigt.  Wij kunnen aan uw specifieke wensen voldoen door in éénzelfde geheel brievenbussen van verschillende hoogtes te integreren.

Topaze ens01

Bij de plaatsing van de modules wordt de meest geschikte oplossing gekozen, in harmonie met uw inkomhall : in opbouw tegen een muur, half verzonken of volledig verzonken ingebouwd, op een kader, …

In de TOPAZE-lijn zorgt het deurtje in massief TRESPA voor een grote sterkte en duurzaamheid.  Het deurtje wordt verticaal, van onder naar boven, geopend.  Hierdoor valt het deurtje automatisch dicht, zelfs als de gebruiker het niet met de sleutel afsluit !  Uw inkomhall behoudt steeds een net en verzorgd uitzicht met dichte deurtjes !

Topaze01 02  Verticale opening

Bij het ontwerp van alle  kasten is veel aandacht besteed aan een vlotte toegang om in een zo klein mogelijk volume de beschikbare ruimte maximaal te benutten.

De kasten van de TOPAZE-lijn zijn verkrijgbaar in 4 verschillende afmetingen :

TOPAZE 01 : H.165 x L.300 x D. 380 mm

TOPAZE 02 : H.330 x L.300 x D. 380 mm

TOPAZE 03 : H.165 x L.300 x D. 230 mm

TOPAZE 04 : H.330 x L.300 x D. 230 mm

Als er voldoende ruimte is in de inkomhall, dan is de module met een diepte van 380 mm uiteraard de beste keuze voor een ideale kreukvrije en veilige postbezorging, zelfs voor grote poststukken, tijdschrijften en kranten.

Bij een beperkte beschikbare ruimte in de inkomhall, kan u kiezen voor onze kasten met een diepte van 230 mm; zelfs met deze kleinere afmetingen worden uw courante poststukken nog steeds kreukvrij en veilig bezorgd.

De kasten van de TOPAZE-lijn zijn verkrijgbaar in 3 verschillende afwerking :

ZWARTE AFWERKING         : kast ZWART gelakt (RAL 9005) en deurtje in MASSIEF ZWART TRESPA

WITTE AFWERKING             : kast ZWART gelakt (RAL 9005) en deurtje in MASSIEF WIT TRESPA

ALUMINIUM AFWERKING   : kast ZWART gelakt (RAL 9005) en deurtje in MASSIEF ALUMINIUM TRESPA

 

Technische documentatie 1

Io box topaze lijn

Go to home01 2                  Io box logo petit final                   Go to home02 1